NobelsworldExport ImportAbaut us

 

Online BH Internet pijaca

Ova Internet tržnica je namijenjena da pomogne ljudima sa područja BiH da na jednostavan ,lak i siguran način mogu ponuditi sve što im je na raspolaganju i kupiti ono sve što im je potrebno . Ona povezuje sve regije i naseljena mjesta BiH i čini globalno dostupno sve što se na njoj nalazi. Naš cilj je bio da se obezbjede alati koji će omogućiti dostupnost milijonima posjetlaca da kupe nove , upotrebljavane , specijalne robe i usluge. Nadamo se da će vam biti zabavno ,udobno , lijepo i korisno kupovati i prodavati preko www.trg.ba.

 

Sada sve firme i svi građani mogu oglašavati svu svoju robu i usluge na ovoj Internet tržnici u svojim buticima u svojim naseljenim mjestima i svojim reegionima.Samo sa jednim klikom pronalazi se sva njihova roba u njihovim buticima..Opcije pretrage omogućuju jednostavno ,brzo, sigurno i efikasno pronalaženje. Svi sada mogu biti prisutni na ovoj tržnici i linkovati svoje web stranice bez obzira i kada se radi o konkurentnim tržnicama. Nema nikakvih izuzetaka!

Info

O nama

U sradnji sa švedskom firmom Alterm DOO "SBM-4" je preuzela organizovanje i vođenje TRG.BA BH Internet pijace sa zaštićenim autorskim rješenjima BH autora g. Alic A. Navedena rešenja su identična rješenjima EU Internet pijaca i DOO "SBM-4" ih može samo koristiti za područje BiH. Za eventualna korištenja za druga područja sa autorom će se sklopiti poseban sporazum kojim će biti regulisane međusobne obaveze prema autoru u skladu važećih zakona o autorskim pravima i drugim propisima kojima se reguliše ova oblast.

DOO "SBM-4"
JIB:4403198670008
Amajlije bb
BIJELJINA

Kliknite dole na neki od linkova da se upoznate sa sadržajem!

Contact us! Export Import Poslovni partneri Srbija Hrvatska Slovenija Aukcije